Saturday, November 7, 2015

Reducere canapele, coltare living si bucatarie

Biblioteci Birou Office Birouri calculator Bucatarii Bucatarii la Comanda Canapele Chiuvete si baterii Coltare bucatarie Coltare living Comode Cuiere Dulapuri Dulapuri depozitare Mese Cafea Mese bucatarie Mese living Pantofare Paturi si noptiere Perne Receptii si mese Saltele Ergoflex Scaune de bar Scaune de birou Scaune de bucatarie Scaune living Seturi Living Seturi Mobilier Office Seturi dormitoare Sezlonguri si scaune Somiere Tabureti


mobiladmd.ro


Canapele extensibile pentru living - vezi oferta



Coltare living cu aspect elegant si deosebit- vezi oferta

Inainte de a achizitiona un produs din gama coltare living, este important ca dumneavoastra sa cunoasteti cateva ponturi. Consideram ca este esential sa alegem un coltar in culoarea potrivita, dar la fel de important este sa stim cum sa alegem unul durabil, rezistent. Cat de functional este coltarul? Cum se va integra in spatiul camerei? Cate perne de sezut doriti sa aiba?




O singura perna se potriveste mai bine intr-un décor modern, in timp ce doua, trei perne sunt o alegere mai potrivita pentru un décor traditional. Sunt acestea atasate bine de structura coltarului? Sunt moi? Exista modele diferite pentru fiecare in parte?




Coltare living cu aspect elegant si deosebit
 Echipa noastra urmareste sa va asiste cu crearea unei incaperi cu aspect formal si elegant, clasic, romantic sau modern, minimalist sau futurist – in functie de preferintele dumneavoastra. Cu o structura foarte rezistenta si un grad imens de confort asigurat, gama de noastra de coltare living asigura un raport calitate / pret extraordinar, devenind o oferta ideala, pe care nici macar cei mai pretentiosi nu vor dori sa o refuze.



SomProduct

Coltar care se transforma in pat pentru dormit ocazional?
In functie de spatiul disponibil in locuinta dumneavoastra, puteti opta pentru un coltar care este si functional, pe langa faptul ca asigura un grad ridicat de confort, este rezistent si are un pret accesibil. 

SomProduct

mobiladmd.ro


Canapea Mozzart extensibila, Canapele
Canapea confectionata din piele ecologica si material textil de calitate disponibila intro gama variata de culori. Aceasta canapea este perfecta pentru livingurile moderne.Extensia acesteia v ofer spaiu pentru dormit suficient pentru doua persoane.Canapeaua are o structur de metal n combinaie cu pal, ceea ce constituie o garanie pentru o durat lung de utilizare si o rezisten sporita.
pret: 1790 RON
Canapea-extensibila-ghencea
Canapea Bellagio cu tetiere extensibila, Canapele
Canapea confectionata din piele ecologica si material textil de calitate disponibila intro gama variata de culori.Aceasta canapea este perfecta pentru livingurile moderne.Sistemul folosit la partea superioara asigur un confort mrit datorit diferitelor poziii la care l putei regla. Pe lng designul practic si modern, arcurile sinusoidale aflate in componenta sezutului asigur o edere comod si relaxata. Extensia acesteia v ofer spaiu pentru dormit suficient pentru doua persoane.
pret: 1748 RON
Canapea-extensibila-bellagio, Canapea Extensibila Torino, Canapele
Canapea 3 locuri extensibila.Canapeaua este cu brate si are lada depozitare.
pret: 1448 RON
Canapea-torino Canapea extensibila Rita, Canapele, Canapea extensibila cu brate prevazuta cu lada depozitare.
pret: 1240 RON Canapea-rita-3-locuri
Canapea extensibila Nina 5 Canapele
Canapea extensibila 3 locuri cu lada pentru pastrarea lenjeriei de pat. Canapeaua Nina 5 are un design deosebit si se poate integra in orice interior , de la clasic la modern. Este o canapea extensibila care se transforma cu usurinta in pat datorita extensiei tip acordeon. Dimensiuni 1890 x 1000 x 970 mm Extensia1450 x1950 mm
pret: 1687 RON
Canapea-nina5-extensibila Canapea extensibila Practic 2 Canapele
Canapea extensibila cu saltea pe plasa de arcuri.. Canapeaua are lada pentru lenjerie. Dimensiuni 2200 x 800 x 1000 mm Dimensiune extensie 1400 x 1900 mm.
pret: 1284 RON
Canapea-extensibila-practic-2 Canapea extensibila Raluca Canapele
Cauti o canapea care sa ocupe putin spatiu dar sati ofere un spatiu generos de dormitCanapeaua Raluca e alegerea potrivita. Cu un design modern si realizata din materiale de calitate canapeaua extensibila Raluca poate fi usor incadrata intrun ancadrament de camera tineret.Astfel obtii atat o camera de zi pentru copilul tau cat si un dormitor generos. Canapeaua are structura metalica in combinatie cu pal si saltea pe plasa de arcuri.Bratele sunt tapitate cu piele ecologica si au ornament din lemn. Se poate comanda intro gama variata de culori atat pe stofa cat si pe piele ecologica..
pret: 1322 RON
Canapea-extensibila-raluca Canapea Ema extensibila
Canapeaua Ema este o canapea extensibila cu lada depozitare si saltea relaxa.Canapeaua poate fi realizata la comanda pe alte dimensiuni si intro gama variata de culori.
pret: 1562 RON
Canapea-extensibila-ema Canapea extensibila Eleganc
Canapeaua Elegance este o canapea cu un design ergonomic si modern. Canapeaua este recomandata atat locuintelor mici cat si spatiilor de birouri. Canapeaua are structura de metal in combinatie cu pal,tapiata cu piele ecologica si material textil de caliate disponibile in diverse nuante de culori.
pret: 798 RON
Canapea-3-locuri-elegance Canapea extensibila Detroit Canapele
Canapea de 3 locuri extensibila pe saltea Relaxa. Canapeaua are lada si structura metalica. Dimensiuni 190Lx80Hx75D cm Dimensiunea extinsa 115lx190L cm
pret: 990 RON 

No comments:

Post a Comment