Sunday, August 13, 2017

Scuter Electric Hoverboard, Xiaomi Ninebot Plus N4M340, viteza 18 km/h, autonomie 35km

hoverboard electric scooter, pret redus, Xiaomi Ninebot Plus, hoverboard romania, scuter electric xiaomi pret, electric free wheel, scuter electric, hoverboard bluetooth, hoverboard de vanzare, ieftin smart balance wheel, scutere, hoverboard ieftin olx, altex, hoverboard emag, pret emag, hoverboard smart balance
Xiaomi Ninebot Plus N4M340 hoverboard electric scooter, Bluetooth, 35km, 2 motoare de 400W, viteza 18 km/h 
Acest scuter electric cu două roți, construit din aliaj de magneziu, puternic și durabil, care suportă o greutate maximă de utilizare de 100 kg. dispune de telecomandă pentru a vă permite să controlați scuterul în mod convenabil, în special funcțiile de apelare cu un singur buton și auto-urmărire. Cu o viteză mai mare și o durată mai lungă de viață a bateriei, acest scuter inteligent hands-free este construit pentru a traversa cu ușurință o varietate de terenuri interioare și exterioare.


Caracteristici:
35 km distanță de croazieră: cu motoare duale de 400 W și baterie de Li-ion de înaltă calitate, care oferă o putere durabilă și vă permite să faceți plimbări de până la 35 km, cu o viteză maximă de 18 km/h la o singură încărcare.
Aplicație mobilă: se conectează la aplicația mobilă pentru caracteristici complete: controlul călătoriei, controlul vitezei, luminile personalizabile, efecte audio, diagnosticarea vehicol și actualizările firmware-ului etc.
Telecomandă multifuncțională: prin tehnologia de localizare fără fir, telecomanda stimulează funcțiile de apelare și de auto-urmărire, ceea ce înseamnă că puteți utiliza controlerul pentru a vă apela la scutere sau pentru a vă urma. Intervalul de apelare eficient în limita a 20 de metri, funcția de auto-cădere este exactă la aprox. 5 °.
Sistem inteligent de gestionare a bateriilor (BMS) oferă protecție triplă: suprasarcină, supratensiune și protecție la temperatură. Acest sistem inteligent vă arată starea bateriei prin telefonul mobil pentru a vă asigura o călătorie mai sigură.
Algoritm inteligent de echilibru: cu senzori multipli, inclusiv senzor de gravitație, senzor de viteză, senzor de temperatură, senzor de curent, scuterul vă poate afișa datele pentru a optimiza și controla automat algoritmul și adaptează treptat scoterul nevoilor si obiceiurilor dvs.
Capacitate de încărcare 220 lb: baza scuterului este construită din aliaj super-ușor de magneziu, care asigură un echilibru stabil și suportă o greutate maximă a utilizatorului de până la 100 kg.
Anvelope gonflabile: pneuri de 11 inch cu șanțuri de evacuare a apei, rezistente la șocuri și antiderapante, sigure în majoritatea condițiilor rutiere.
Luminile de siguranță fiabile: cu sistem inteligent de iluminare, luminile se aprind automat în timpul nopții pentru o vizibilitate mai mare și o siguranță maximă.
Compartiment de depozitare: include un compartiment de depozitare pentru a vă păstra obiectele de valoare, cum ar fi camera și alte obiecte mici, acum vă puteți bucura de călătorie fără mâini, foarte convenabil.

Specificații:
Brand: Xiaomi 
Model Number: Ninebot Plus
Color: White
Frame Material: High quality magnesium alloy
Tire Size: 11 inch
Motor Size: 6 inch
Wheel Number: 2 Wheels
Motor Rated Power: 400W x 2
Max Load: 100kg / 220lb
Maximum Speed: 18km/h
Maximum Mileage: 35km (depends on road condition and user weight)
Maximum Grade Ability: 15 degrees
Battery: 18650 Li-ion battery
Charging Time: Approx. 5.5 hours
Working Time: Max. 9 hours
Working Temperature: -10 ~ + 40℃
Storage Temperature: -20 ~ + 50℃
BT Version: V4.0
Transmission Distance: 20m without obstacles
Remote Controller: Yes
Item Size: 57.7 * 28 * 62cm / 22.72 * 11.02 * 24.41in
Item Weight: 16kg / 35.3lb

No comments:

Post a Comment