Sunday, November 8, 2020

Scaun ergonomic reglabil gaming, office

 Această noua colecție de scaune este locul în care calitatea întâlnește valoarea - și acum aduce scaunul de birou la un nivel cu totul nou. Conceput într-un stil de scaun pentru mașină de curse ergonomic, cu căptușeală segmentată conturată, spătar înalt, tetieră integrată și suport lombar, acest scaun oferă confort de înaltă performanță, indiferent dacă este utilizat în timpul sesiunilor intense de jocuri sau în zilele lungi de lucru. 

Cotierele cu căptușeală groasă pot fi lăsate în jos pentru a susține partea superioară a corpului pentru a permite mișcarea ori de câte ori aveți nevoie. Caracteristicile suplimentare includ reglarea înălțimii scaunului, blocarea înclinării și controlul tensiunii înclinării și pivotarea de 360 de grade. 

Tapițeria din piele Softhread și plasa de culoare contrastantă completează aspectul modern și de înaltă calitate. Confortul, stilul și prețul competitiv al acestui scaun îl fac un plus perfect pentru casa sau biroul dvs. Acest scaun depășește standardele din industrie pentru siguranță și durabilitate



Scaun ergonomic cu cadru metalic armat robust; burete anti-colaps al cărui densitate este cu 50% mai mare decât buretele obișnuit utilizat pe scaunul de joc de pe piață (45g / cm⊃3; vs 30g / cm⊃3;)
Funcții reglabile: spătar înclinat de la 90 ° la 180 ° (model de lucru confortabil 90⁰; model de film și video de 100⁰; model de joc video mobil de 120⁰; model de somn de 170⁰-179⁰); Reglarea înălțimii scaunului de 8 cm face scaunul perfect pentru persoanele cu înălțimea de 5,2 - 6 '.
Cadru metalic puternic este conceput pentru a promova o poziție corectă așezată.
Mecanism de înclinare: Cilindru cu grosime ridicată de azot pur. Găsiți-vă poziția confortabilă cu funcția de reglare a înălțimii și balansare.
Cotieră în formă de U: se potrivește ergonomic cu brațul unei persoane; Rotativ lateral și reglabil pe 7 niveluriPernă detașabilă: burete de spumă de modelat de înaltă densitate; Tetieră ergonomică și suport lombar; Confortabil și moale, perfect pentru relaxarea gâtului și taliei.Role rotative pivotante, stil de curse cu îmbrăcăminte din PU, antiderapant și protecție la podea.









No comments:

Post a Comment