Sunday, March 28, 2021

Aparat de gravura laser K606 portabil

 


Specificații aparat gravura cu laser:

Model: K606

Material: ABS

Model de control: PWM

Sistem de operare: WIN-7/8/10; IOS, Android

Materiale aplicabile: Hârtie / Lemn / Plastic / Piatra / LeathWare / Pânză

Specificația interfeței: laser 3W

Lungime de undă: 450nm

Zona de lucru: 80 * 76mm

Putere totală: 17W

Putere optică de ieșire: 3W

Format grafic acceptat: JPG / JPEG / BMP / TIF / GIF

Dimensiunea imaginii: 0,05 mm

Tensiunea de alimentare a mașinii: 12V 2A

Metoda de instalare a liniei de control: Nu este nevoie să instalați mașina.

Cea mai bună gamă de focalizare: 30-50mm

Cea mai bună lungime de focalizare: 100 mm

Avertisment de siguranță: există semne de avertizare, dacă mașina s-a mișcat sau se răstoarnă, laserul va fi oprit automat.

Mașină de aplicație recomandată: software de gravare operat de computer, aplicație pentru telefonul mobil software de gravare

Dimensiunea produsului (L x L x Î): 172 x 172 x 162 mm


Caracteristici:

Protecție împotriva mișcării: folosind un accelerometru sensibil pe 3 axe pentru înșelăciunea mișcării, va observa o mișcare accidentală în timpul

funcționează, iar Wainlux se va opri imediat. Dimensiuni reduse. Laser puternic.

Telefonul mobil sau computerul pot funcționa continuu într-o stare offline și, în același timp, ultimul model poate fi memorat și gravat manual. Prin includerea unui buton cu un singur clic pentru gravarea offline, puteți seta Wainlux să graveze fără o conexiune constantă.

 Datorită șinei sale inovatoare și a designului fără bază, Wainlux poate grava obiecte de orice dimensiune, atâta timp cât sunt menținute orizontale stabile sub axa XY a laserului. Gravează-ți designul pe aproape orice obiect, vopsea spray metalică, piele, lemn, bambus, plastic, hârtie. Personalizare maximă Design Design durabil.

Notă:

 Produsul este o mașină de sculptat cu laser pentru uz casnic, o mașină de scule, nu poate fi comparată cu mașină de sculptat cu laser pentru uz industrial.

 Laserul are putere.Expunerea pielii la laser este strict interzisă. Acest produs nu este potrivit pentru copiii cu vârsta sub 14 ani.

 Software-ul poate suporta sistemul de operare: WIN-7/8/10; IOS, Android.

Metalul, sticla, cristalul și lucrurile transparente sau translucide nu pot fi gravate.

Este posibil să trebuiască să opriți temporar software-ul antiviruss înainte de a descărca software-ul. În caz contrar, unele fișiere din software ar fi confundate cu viruss și șterse de software-ul antiviruss. Vă rugăm să respectați manualul de utilizare pentru a utiliza mașina. După 20 de minute de lucru, trebuie să ia o pauză, nu poate funcționa continuu mult timp.

















No comments:

Post a Comment