cutit profesional de macelarie pret 20,35 lei cu tva, cutite profesionale macelarie, cutit profesional, macelarie, pret, profesionale, cutite profesionale macelar, macelari cutite profesionale, macelarie pret cutite, cutit, cutit macelarie, cuțitul măcelari, preturi cutit macelar, cutite profesionale, cutite profesionale din otel special, rezistent, durabil si inoxidabil, cutite de bucatarie profesionale, cutitul bucatarului sef, pret cutit bucatar, cutite friptura, cutit pizza, cutit legume fructe
Cutite bucatar, macelarie, legume, friptura, pizza si fructe din gama profesionala cu lama forjata din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui proces de calire sub 0ºC, maner antibacterian ce asigura confort si siguranta in momentul taierii; produs cu certificare NSF U.S.A
Vezi aici toata gama de cutite disponibila
Cutite bucatar, macelarie, legume, friptura, pizza si fructe din gama profesionala cu lama forjata din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui proces de calire sub 0ºC, maner antibacterian ce asigura confort si siguranta in momentul taierii; produs cu certificare NSF U.S.A
Vezi aici toata gama de cutite disponibila
Cutitele sunt fabricate cu ajutorul celor mai noi tehnologii si ( cel mai important ) au fost proiectate pornind de la informatiile primite de la procesatorii din industria carnii , raspunzand cerintelor acestora de confort si siguranta.
Lama cutitelor este fabricata din otel inoxidabil german de foarte buna calitate (Krupp DIN 1.4110). Profilul/forma lamei se obtine prin taiere cu laser. Aceasta este supusa ulterior unui tratament termic special ce consta in :
Lama cutitelor este fabricata din otel inoxidabil german de foarte buna calitate (Krupp DIN 1.4110). Profilul/forma lamei se obtine prin taiere cu laser. Aceasta este supusa ulterior unui tratament termic special ce consta in :
• Calire – lama este incalzita la temperaturi de peste 1000ºC urmata de o racire brusca. Otelul devine mai dur si mai rezistent. Dupa aceasta etapa structura otelului inca necesita imbunatatiri.
• Tratament “sub zero” – se aduc imbunatatiri suplimentare structurii otelului prin congelare. Acest proces confera lamei o excelenta stabilitate si rezistenta.
• Intarire – lama este reincalzita la temperaturi de peste 300ºC , conferind otelului un nivel de duritate cuprins intre 56 si 58 HRC. Totodata lama capata rezistenta la impact si indoire, tensiunile acumulate in masa otelului fiind eliberate.
• Tratament “sub zero” – se aduc imbunatatiri suplimentare structurii otelului prin congelare. Acest proces confera lamei o excelenta stabilitate si rezistenta.
• Intarire – lama este reincalzita la temperaturi de peste 300ºC , conferind otelului un nivel de duritate cuprins intre 56 si 58 HRC. Totodata lama capata rezistenta la impact si indoire, tensiunile acumulate in masa otelului fiind eliberate.
Dupa efectuarea tratamentului termic urmeaza procesul de finisare a lamei care consta in: delimitarea unghiurilor, satinare, polish-are, ascutire.
Manerul este fabricat din polipropilena (diverse culori) si este aplicat pe lama prin injectare. Are un design anatomic, bazat pe cele mai noi concepte de ergonomicitate. Toate cutitele profesionale beneficiaza de protectia antimicrobiana Microban®. Tehnologia Microban® este incorporata in maner pe parcursul procesului de fabricatie si este activa pe intreaga durata de utilizare a cutitului.Reduce dezvoltarea bacteriilor gram-pozitive si gram-negative pe suprafata manerului. Protectia Microban® este sigura in contact cu omul, mancarea si apa. Totodata completeaza procesul normal de curatare/igienizare al cutitelor impiedicand continuu formarea bacteriilor.
Cutitele profesionale beneficiaza de certificarile ISO 9001 si NSF (National Sanitation Foundation U.S.A – organizatie internationala independenta care se concentreaza pe acordare de consultanta, inspectare si instruire cu referire la igiena alimentelor, apei si a mediului inconjurator).
No comments:
Post a Comment